Hout: een tijdloze schoonheid

Met hout kiest u voor een tijdloos materiaal dat een natuurlijke warmte en charme toevoegt aan uw leefruimte. Het brengt een gevoel van rust en harmonie, terwijl het tegelijkertijd uitstekende thermische en akoestische isolatie biedt.

Maar de voordelen van hout reiken verder dan zijn esthetische waarde. Het is een duurzame keuze die niet te betwisten valt. Bij Profel behandelen we ons hout met een ecologische drenking op waterbasis en voorzien we het van een statische dubbele toplaag. Zo garanderen we niet alleen de levensduur, maar ook de milieuvriendelijkheid van het materiaal.

We werken uitsluitend met hoogwaardige hardhoutsoorten zoals meranti, afrormosia en fadura, die het FSC®-keurmerk dragen (FSC® C041177). Op die manier zorgen we ervoor dat het hout afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen, waarbij rekening wordt gehouden met behoud van biodiversiteit en respect voor lokale gemeenschappen.

Onze houten profielen zijn voorzien van twee dichtingen en inbraakwerend beslag, waardoor uw veiligheid en comfort gegarandeerd zijn. Daarnaast bieden we u een unieke eigenschap: de eerste 10 jaar zijn schildervrij! Dit betekent dat u gedurende een lange periode kunt genieten van de prachtige uitstraling van het hout, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over schilderwerk.

Kies voor de natuurlijke elegantie en de ecologische voordelen van hout. Met onze hoogwaardige houten producten creëert u een tijdloze en duurzame omgeving waarin u zich thuis voelt.

Classo 68mm

Modi 68mm

Antica 68mm

Met hout kiest u voor meer dan alleen een materiaal. U omarmt een tijdloze schoonheid die uw leefruimte verrijkt met natuurlijke warmte en charme. Het is een keuze die rust en harmonie brengt, terwijl het tegelijkertijd uitblinkt in thermische en akoestische isolatie.

Maar het is niet alleen de esthetische waarde die hout zo bijzonder maakt. Het is een duurzame keuze die geen betoog nodig heeft. Bij Profel behandelen we ons hout met een ecologische drenking op waterbasis en voorzien we het van een statische dubbele toplaag. Zo waarborgen we niet alleen de levensduur, maar ook de milieuvriendelijkheid van dit prachtige materiaal.

We werken uitsluitend met hoogwaardige hardhoutsoorten zoals meranti, afrormosia en fadura, die het FSC®-keurmerk dragen (FSC® C041177). Op die manier zorgen we ervoor dat het hout afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen, waarbij we de biodiversiteit behouden en respect hebben voor lokale gemeenschappen.

Onze houten profielen zijn uitgerust met twee dichtingen en inbraakwerend beslag, waardoor uw veiligheid en comfort gegarandeerd zijn. Maar dat is niet alles. We bieden u een unieke eigenschap: de eerste 10 jaar zijn schildervrij! Dit betekent dat u gedurende een lange periode kunt genieten van de prachtige uitstraling van het hout, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over schilderwerk.

Kies voor de natuurlijke elegantie en de ecologische voordelen van hout. Met onze hoogwaardige houten producten creëert u een tijdloze en duurzame omgeving waarin u zich thuis voelt. Laat het hout uw verhaal vertellen, een verhaal van tijdloze schoonheid dat de tand des tijds zal doorstaan.

Folder hout

Folder hout

Hout algemeen

Deurenboek

Deurenboek

Deurenboek