Nieuwsoverzicht

Najaar(Feest)actie

Najaarsactie bij Profel: Bespaar en Geniet!

Dit najaar brengt Profel de warmte en gezelligheid van het seizoen rechtstreeks naar jouw huis. Met onze speciale najaarsactie kan je niet alleen genieten van de prachtige herfstkleuren, maar ook van geweldige kortingen op onze hoogwaardige ramen, deuren.

Laat de kou buiten en de warmte binnen met onze energiezuinige Profel-ramen, die je woning isoleren en je energierekening verlagen. Kies voor veiligheid en stijl met onze duurzame deuren die je huis een unieke uitstraling geven. Of droom je van een gezellige extra leefruimte om het hele jaar door van de natuur te genieten? Ontdek dan onze prachtige veranda’s, perfect voor de herfst.

Tijdens onze najaarsactie profiteer je niet alleen van scherpe prijzen, maar ook van professioneel advies en vakkundige installatie. Maak je huis klaar voor de herfst en winter en geniet van comfort, schoonheid en duurzaamheid, allemaal met de kwaliteit die je van Profel gewend bent.

Wacht niet langer en neem contact op met Profel om te ontdekken hoe we je woning dit najaar kunnen transformeren. Haal het beste uit de herfst met Profel!

Info: Btw-tarief van 6% bij renovatie, sloop en wederopbouw

Renovatie

Aan de tariefregeling bij renovatie van woningen werd voorlopig nog geen einddatum gekoppeld door de regering. Momenteel blijft het dus mogelijk om een woning tegen een btw-tarief van 6% te renoveren mits aan een aantal voorwaarden wordt voldaan.

Zo moet de woning bijvoorbeeld ouder zijn dan 10 jaar en uitsluitend dienen als privéwoning of slechts een ‘bijkomstig’ gedeelte ervan om een beroep uit te oefenen. De levering én plaatsing van de materialen moeten door dezelfde aannemer gebeuren en de werken moeten daarnaast rechtstreeks gefactureerd worden aan de eindgebruiker (eigenaar of huurder).

Meer informatie over de voorwaarden vind je terug op de website van de Vlaamse Overheid en FOD Financiën.

Sloop en wederopbouw

In 32 steden geldt een btw-tarief van 6% voor sloop en wederopbouw van woningen. Deze maatregel werd tijdelijk uitgebreid voor het ganse Belgische grondgebied t.e.m. eind 2023. Deze tijdelijke uitbreiding zal volgens de huidige situatie, en indien er geen nieuwe verlenging wordt voorzien in de overheidsbegroting, per 1 januari 2024 terugvallen op de oorspronkelijke 21%.

De steden waar het btw-tarief van 6% van toepassing is, zijn:

Toepassingsgebied btw-tarief van 6%

Meer informatie vind je terug op de website van de Vlaamse Overheid en FOD Financiën.

Zomerverlof 2023

Het is eindelijk zover: ons langverwachte zomerverlof staat voor de deur! Van donderdag 20 juli tot woensdag 16 augustus gaan we genieten van een welverdiende pauze vol avontuur en ontspanning. Het wordt een zomer om nooit te vergeten!

Tijdens deze zomervakantie laten we de stress en zorgen van alledag achter ons. We zullen onze batterijen opladen, zodat we fris en energiek terugkeren voor nieuwe uitdagingen en kansen.

Je kan ons terug bereiken vanaf woensdag 16/08.

Openstaande Vacature

Door een blijvende groei is Profalux op zoek naar extra personeel om zijn team te versterken !

Ben je opzoek naar een uitdagende en afwisselende job, de nodige opleiding, doorgroeimogelijkheden en een marktconforme verloning in een familiaal bedrijf.

We zijn voornamelijk werkzaam in renovatie- en nieuwbouwprojecten op de particuliere markt.

Hierbij staan klantvriendelijkheid, service en een goede communicatie centraal.

Zin om ons team te versterken??

We zijn hierdoor opzoek naar monteurs om ons team te versterken !