Ontdek onze outdoor projecten

Ontdek hier diverse projecten die wij, het team Profalux, verwezenlijken.

Aluminium terrasoverkapping

U kunt uw terrasoverkapping gemakkelijk omtoveren tot een luxe tuinkamer, waardoor u het hele jaar door kunt genieten van zowel uw tuin als uw terras. Dit schept een nieuwe ruimte in uw huis waar binnen en buiten samenvloeien.

De glazen panelen zijn beschikbaar in verschillende maten voor hoogte en breedte. Hierdoor heeft u een onbelemmerd uitzicht op uw tuin. Bovendien fungeren de glazen schuifwanden als bescherming tegen de elementen, waardoor u zelfs bij slecht weer van het ultieme buitenleven kunt genieten. Wanneer het weer het toelaat, kunt u de panelen eenvoudig openen.

Firma Profalux

 

Vouwdak

Kiest u dit? dan kiest u gelijk voor een genot binnen het aspect wonen. Een vouwdak voorziet u van allerlei opties! Het zorgt voor een zonwerend en waterbestendige doek. Wilt u met volle teugen geniet van de zon, druk dan op de knop en het dak vouwt open zodat u optimaal de zon kan benutten!

Extra optie? Wanneer u glazen schuifwanden toevoegt, dan tovert u de volledige overkapping om naar een volledige tuinkamer. Als dat geen optimaal comfort is!

Firma Profalux

 

Glazen schuifwand

Tracht u te genieten van een heel jaar comfort binnen het aspect tuin en terras, zoek dan niet verder en kies voor schuifwand!

Mooi weer, slecht weer, geniet voortdurend van een buitenterras in een gesloten zone zodat u langer buiten kunt blijven en cosy kan genieten terwijl het kouder wordt.

Firma Profalux

 

Aluminium Lamellendak

Droomt u van een perfecte lichtinterval op uw terras? Twijfel niet verder dan, kies voor een aluminium lamellendak. Is het winters weer buiten of voelt het weer aan als een sahara, een aluminium lamellendak is daarvoor de beste optie!

Je kan de lamellen 120 graden kantelen en met slechts één druk op de knop speelt u met de lichtinterval of schaduw.

 

In de winter zorgt dit voor een optimale bescherming tegen de koude dagen en in de zomer tegen hittegolven. Dit is een geschenk aan huis!

Firma Profalux