Over Ons

De firma Profalux is opgericht in 1996 en is sinds dan vaste partner van het Profel gamma.

Door de jarenlange vakmanschap en samenwerking bieden wij u kwaliteitsvolle Profel-producten aan met de nodige uitleg .

Dit brengen we dan ook op een vlotte, correcte & aangename manier over naar U.

Het Profel gamma dat bestaat uit innoverende en kwaliteitsvolle producten kan dan ook volledig worden aangetoond in onze showroom.

Ons team dat bestaat uit gemotiveerde mensen staan ook klaar met raad & daad bij de opmaak en uitleg van uw offerte voor uw droomproject.

Door het gebruik te maken van onze eigen gemotiveerde plaatsingsploegen kunnen we dan u ook goede service aanbieden tijdens & na de plaatsing .

We streven telkens opnieuw naar een perfect resultaat die voldoet aan uw wensen bij nieuwbouw en verbouwing.

We kijken er alvast naar uit om u te verwelkomen in onze showroom te Brugge.

Enkele Profel-beloftes die we aangaan met u :

Onze offerte is je factuur

De prijs in de finale offerte is de prijs waar we ons aan houden. We doen een grondige analyse vooraf. Je kunt rekenen op objectief advies over materialen, design en systemen. Omdat we alle materialen en systemen in huis hebben, zijn we niet bevooroordeeld.

Je huis is heilig

We streven altijd naar een relatie met wederzijds respect. We respecteren je woning, je meubelen, je vloerbedekking, je huisdieren. We richten geen ravage aan en laten geen puinhoop achter. We hebben een strikte gedragscode.

Nazorg is onze waarborg

Als vakmannen blijven we ook achteraf verantwoordelijk voor het geleverde werk. Op onze ramen en deuren krijg je maar liefst 10 jaar garantie en op het hang- en sluitwerk 2 jaar.