PVC: Duurzaamheid, Veiligheid en Uitmuntende Prijs-kwaliteitsverhouding!

Bij het vervangen van ramen is iedereen op zoek naar een oplossing die perfect past bij de stijl van zijn of haar woning. Wat is jouw reden om nieuwe pvc ramen te plaatsen? Is het voor isolatie? De lange levensduur? Heeft je raam simpelweg een upgrade nodig? Of wil je gewoon dat je huis er prachtig uitziet? Een fraai raam kan wonderen verrichten voor je woning. Gelukkig hoef je niet meer te denken dat pvc eruitziet als plastic, die bewering behoort al lang tot het verleden. Onze pvc ramen met houtimitatie zijn niet te onderscheiden van echt hout. Als je de voorkeur geeft aan een aluminium-look, kunnen we dat ook bieden. En als er een specifieke kleur is die je geweldig vindt, kunnen we daar ook voor zorgen. Zelfs een combinatie van pvc met aluminium aan de buitenkant behoort tot de mogelijkheden.

Met de pvc ramen van Profel kies je voor een product van 100% Belgische makelij. Onze ramen hebben een verfijnd en stijlvol design, met een prachtige afwerking waarbij de hoeklasnaden en scharnieren minimaal zichtbaar zijn. We streven naar de hoogste kwaliteit en bieden een duurzame oplossing die lang meegaat. Bovendien staat veiligheid bij ons voorop, en daarom voldoen al onze pvc ramen aan de strengste normen en regelgeving.

Kortom, met pvc ramen van Profel krijg je duurzaamheid, veiligheid en een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Laat je woning stralen met ramen die perfect passen bij jouw stijl en geniet van jarenlang comfort en esthetiek.

PRIMO (Lumo)

RETRO (Lumo)

FINO (Lumo)

FINO (Mato)

RETRO (Mato)

Ontdek de perfecte dichtingen voor jouw ramen en deuren, waar kwaliteit en functionaliteit hand in hand gaan.

Met onze buitendichting hoef je je geen zorgen te maken over binnendringend vuil en regenwater. Dankzij deze betrouwbare bescherming blijven je interieur en kostbare bezittingen veilig en droog.

De middendichting is jouw garantie voor een ongeëvenaarde wind- en waterdichtheid. Laat het gure weer buiten en geniet van een comfortabele en serene omgeving binnen.

En alsof dat nog niet genoeg is, biedt onze binnendichting een uitzonderlijke geluidsisolatie. Laat lawaai en ongewenste geluiden buiten en creëer een oase van rust in je eigen huis.

Maak een statement met onze knappe kleuren die perfect passen bij jouw stijl en persoonlijkheid. Kies voor een elegante uitstraling met onze effen kleuren, waaronder wit en crème, met een glad oppervlak dat de aandacht trekt.

Als je de warmte en charme van hout verkiest, hebben we een breed scala aan keuzes. Onze hout-look opties bieden maar liefst 10 verschillende houtnerfstructuur folies, zodat je de perfecte natuurlijke uitstraling kunt vinden die bij jouw smaak past.

Als alternatief bieden we ook hout-imitatie opties met 4 verschillende houtnerfstructuur folies. Deze bieden de uitstraling van hout zonder de nadelen van onderhoud en duurzaamheid.

Voor een meer robuuste uitstraling is er de keuze uit 8 verschillende ruw mat folies met korrelfolie. Hiermee geef je jouw ramen en deuren een stoere en eigentijdse look.

Wil je iets unieks? Onze bicolor-optie biedt maar liefst 55 kleurencombinaties. Kies bijvoorbeeld voor een wit houtnerf- of wit structuurprofiel aan de buitenzijde en een massa wit aan de binnenzijde. Combineer de korrelfolies met hun eigen kleuren aan zowel de binnen- als buitenzijde en creëer een echt opvallend statement.

Ontdek talloze mogelijkheden om jouw ramen en deuren naar wens aan te passen. Onze MATO-ramen combineren aluminium schalen aan de buitenzijde met kunststofprofielen aan de binnenzijde, waardoor je profiteert van de voordelen van beide materialen.

Wil je de uitstraling van echt hout? Onze houtverbindingslook met rechte hoekverbindingen van 90° geeft je ramen en deuren een authentiek en tijdloos karakter.

Voor een robuuste uitstraling met een verfijnd uitzicht is er ons blokraam. De verdiepte structuur zorgt voor een stoere look, terwijl de verdiepte tussenstijlen voor een elegant en subtiel

Folder PVC

Folder PVC

PVC algemeen

Deurenboek

Deurenboek

Deurenboek